Idag började skolan på Stålfors, så jag tog cykeln dit. Eftersom jag kom tidigare än vanligt gick jag till Emma innan vi gick till idrotten, där vi körde styrketräning, tror jag det kallas (jag kallar det för styrketräning iallafall). Sen hade vi bild, kul, och sedan franska som gick förvånadsvärt snabbt idag. Tiden brukar krypa fram i vanliga fall.
Sen gick jag och Emma till McDonalds där jag åt pommes och drack cola. På Faktoriet bestämde jag, Jossan och Hanna oss för att redigera klart filmen för att sedan kunna lägga ut den på YouTube (vilket vi gjorde).
Sen 17.30 kollade jag och Madde på bio, Hungerspelen (svensk titel), och den var helt AWESOME! Sen när vi kom hem åt vi tacos med mamma, gott!
Hungerspelen är baserad på en bokserie (första boken med samma namn) - skriven av Suzanne Collins - och handlar om ett framtida USA (som heter Panem) som har 12 olika distrikt och en huvudstad. 74 år innan filmen utspelar sig, var det ett krig mot huvudstaden. Huvudstaden besegrade alla distrikt (de förintade distikt 13). Som straff måste alla distikt bistå med en man och en kvinna, i åldern 12-18år, för att sedan tävla mot de andra distriken i kampen om att få överleva.
24 deltagare. Bara en överlever. Allt direktsänds.

  0 kommentarer på "BIO - "The Hunger Games""Skriv en kommentar ♥:

Namn ♥:
Kom ihåg mig?
E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Hej. Jag heter Emelie, är 13år och bor i Eskilstuna. I bloggen kan du läsa om mina dagar, tankar och inspiration. #lovelife ♥ twitter @ emelieblade


ARKIV

· Maj 2012 · April 2012 · Mars 2012


KATEGORIER

· cookies ♥ · movies ♥ · music ♥ · quotes&inspiration ♥ · videos ♥

LINKER